Promosi kain pasang raya (waiting list)

Kenapa anda perlu masuk dalam waiting list PROMOSI KAIN PASANG RAYA?


Offer dengan harga istimewa yang jarang kami bagi untuk kain pasang English Cotton. Offer ni hanya pada 27hb Febuari 2021 (dari 8.00am - 11.59pm).

 

Di sebabkan masa yang terhad, kami tak nak anda terlepas offer PROMOSI ni. Kami akan 'remind' anda dengan SMS, Whatsapp & Email bila nak hampir hari offer & juga pada hari offer.

 

 

FREE GIFT UNTUK 3 PEMBELI BERTUAH

Selain tu, 3 pembeli bertuah yang membuat pembelian di website, akan mendapat FreeGift dari kami. Jangan risau kami akan 'remind' anda semula bila hampir hari sale.

Apa yang anda akan dapat bila menjadi antara 3 pembeli bertuah?

Pensonic Multi Cooker 5L

 

Best kan kalau dapat free barang kat atas ni. Kalau boleh dapat FREE buat apa nak beli, kan? FREE gift ni boleh pakai sendiri atau boleh juga kalau nak hadiahkan pada orang yang tersayang. Betul tak... Isi waiting list sekarang untuk kami remind anda pada hari sale nanti.

 

 

 

Berbalik pada motif utama yang uolls nak dapatkan, semestinya kain pasang English Cotton. Kami ada pelbagai variasi bungaan yang cantik dengan pelbagai warna. Sebelum tu jom kita tengok apa ciri-ciri kain pasang English Cotton Whopy Fabric ni.

 

CIRI-CIRI ENGLISH COTTON
➳ - 100% Cotton berkualiti
➳ - Bidang 60" x 3.5 meter
➳ - Kain tidak panas dan selesa dipakai
➳ - Sesuai untuk yg berkulit sensitif
➳ - Menyerap peluh dan sesuai untuk semua peringkat usia
➳ - Mudah digosok
➳ - Pelbagai corak pilihan untuk perempuan dan lelaki
➳ - Sesuai untuk Baju Kurung, Jubah, Blouse dan Dress

 

CORAK ENGLISH COTTON

Whopy Fabric ada lebih dari 100 corak kain pasang English Cotton 3.5meter x bidang 60. Pelbagai warna boleh dipilih mengikut tema yang dicari. Berikut adalah sebahagian dari koleksi kami.

 

TESTIMONI CUSTOMER

Ramai juga yang tanya muat ke kain pasang English Cotton ni untuk buat baju kurung? Off course muat. Yang kami gerenti muat sampai size XXL tapi ada yg dapat buat baju kurung lebih besar lagi dari size XXL.

 

Untuk ibu yang berbadan kecil, lebihan kain muat untuk anak berumur 4 tahun ke bawah. Berikut antara testimoni customer yang dah siap baju guna kain English Cotton 3.5meter x bidang 60 ni.


.

.

HARGA OFFER

Harga offer untuk PROMOSI INI hanya pada 27hb Febuari 2021 (dari 8.00am - 11.59pm) adalah seperti berikut . Pastikan anda dalam waiting list kami supaya tidak terlepas harga offer ini :-
 

2pasang kain English Cotton RM180 RM110
3pasang kain English Cotton RM270 RM160
6pasang kain English Cotton RM540 RM320

.

Postage per parcel (Flat Rate)
Semenanjung Malaysia    RM8
Sabah & Sarawak            RM13

.

Sila klik button di bawah. Isikan waiting list dan kemudian anda akan di bawa ke page kain English Cotton Whopy Fabric untuk tengok keseluruhan corak.